facebook

Wie zijn we:

DutchTravelClub is opgezet door een enthousiaste vriendengroep die allemaal dezelfde passie delen: namelijk alles wat met terreinauto’s, reizen en outdoor lifestyle te maken heeft. Een deel van onze club heeft een “lichte” voorliefde voor landrovers, maar uiteraard zijn andere merken van harte welkom.  De DutchTravelClub heeft zich als doel gesteld om andere mensen te enthousiasmeren en motiveren door het delen van reisverhalen/4x4ervaringen en het beleven van het outdoor en “4x4 gevoel”.

Wat doen we:
Op onze sfeervolle clublocatie is eens in de maand (zie agenda) op de eerste donderdag van de maand avond van 20:00 uur tot 23:30 uur de gelegenheid om elkaar te treffen onder het genot van een drankje. Er worden geregeld informatieavonden en voordrachten gehouden voor en door onze clubleden, maar ook door reisorganisaties. Uiteraard is er ook meer dan genoeg gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, ideeën op te doen en elkaars auto te bewonderen. We organiseren regelmatig leuke activiteiten die meestal in het teken staan van het 4x4 rijden.

Samenwerking met Bas4Cars:
Door de unieke samenwerking met BAs4Cars heeft de DutchTravelClub de beschikking over een geweldige clublocatie. Deze is gevestigd aan de Jacob Poelsweg 15 te America (Limburg). Wij nodigen u van harte uit om eens een donderdag avond langs te komen.

Lidmaatschap
De DutchTravelClub is een van de weinige clubs die geen hoge bijdrage vraagt. Het enige wat wij vragen is een jaarlijkse bijdrage. Wij bieden geregeld georganiseerde activiteiten, informatie avonden, voordrachten en op iedere donderdag avond heel veel gezelligheid op onze clublocatie, waar meer dan voldoende leesvoer, informatie folders en accessoires aanwezig zijn. Zie hiervoor onze agenda.

Verder beschikt de Club over een eigen clubterrein waar gereden kan worden en u ontvangt ook onze info mail. Wij nodigen u van harte uit om, zonder enige verplichting, eens een avond langs te komen en te proeven van de reissfeer en het 4x4 gevoel te ervaren zelf als u niets met een 4x4 van doen heeft!!  

Indien u graag lid wilt worden kunt u zich aanmelden via het contactformulier en verzoeken wij u vriendelijk de gegevens aan ons door te geven die in het contactformulier vermeld staan. U kunt het lidmaatschapsgeld overmaken op giro nummer NL02INGB0004672474 ten name van Dutch Travel Club Helmond. U ontvangt hierna een bevestiging van uw inschrijving.

                        
Wilt u een goede indruk krijgen van de dutchtravelclub bekijk dan de "Mood" film: